Camperhuur Canada

Bent u op zoek naar voordelige camperhuur in Canada? U kunt bij ons terecht voor camperverhuurders zoals Ambassador RV, Canadream, Cruise Canada, Go West, Islander RV, Four Seasons, Fraserway, Motor Home Travel Canada, Owasco en Travelland.

Voor informatie over de verhuurder zoals campertypes, locaties, verzekeringen en voorwaarden kun je hieronder klikken op desbetreffende verhuurder.

Reserveringen gemaakt via deze pagina voor losse camperhuur vallen niet onder de pakketreizen van Canadian Vacation en worden gezien als een losse reservering. Bij het afsluiten van een reservering via onze collega Touroperator gaat u akkoord met de algemene-, betalings- en leveringsvoorwaarden zoals genoemd op de pagina van de betreffende Touroperator.

Indien je gebruik wenst te maken van een pakketreis zijnde vliegtickets, eerste/laatste hotelovernachtingen en camperhuur dan verzoeken wij je een offerte aanvraag te doen via deze website. Wel kun je alvast de mogelijkheden en tarieven voor de camperhuur bekijken via de rechterkolom van deze pagina.

Graag de gewenste camper, datum, aantal personen en overige gegevens aan ons doorgeven waarna wij voor je en berekening maken o.b.v. een pakketreis.

Wil je een rondreis maken waarvan je een gedeelte met een camper en een gedeelte met een huurauto wenst te reizen? Geen probleem bij Canadian Vacation. Wij maken graag een passende aanbieding voor je.

  • Alle campers zijn op aanvraag, in het bijzonder in juli, augustus en september. Als de camper beschikbaar is wordt de boeking definitief.
  • Om de beperkingen te vinden die van toepassing zijn op een offerte dien je de Voorwaarden en Specials pagina’s van het verhuurbedrijf te raadplegen.