Verzekeringen

Vakantie staat voor een gezellige tijd, waarbij u volop kunt genieten van uw vakantiebestemming. Er kunnen echter ook dingen misgaan of u kunt onverwachts nodig zijn aan het thuisfront. Met een annulerings- en/of reisverzekering bent u verzekerd van financiële en persoonlijke hulp.

Via American Vacation kunt u eenvoudig een annulerings- en/of reisverzekering afsluiten bij de Europeesche. Van de Europeesche mag u een uitstekende service verwachten, waar u ook bent. Niet voor niets is de Europeesche door Nederlandse reisbureaus uitgeroepen tot beste reisverzekeraar van Nederland.

Andere culturen, andere mensen, andere grenzen. Er zijn redenen genoeg om lang op reis te gaan! Dankzij de Europeesche kunt u zonder zorgen op wereldreis, studiereis, stage of werkvakantie naar het buitenland. Als vrijwilliger, als backpacker, als au pair: hoe u maar wilt. Want met de Lang-op-Reisverzekering blijft u de hele periode goed verzekerd. Met een maximum van maar liefst twee jaar. Hulp nodig tijdens uw reis? Dan is de Europeesche Hulplijn is dag en nacht bereikbaar!
De Doorlopende Annuleringsverzekering van de Europeesche geldt voor al uw vakanties. Dus ook voor `last minute’ boekingen. Wel zo interessant omdat de verzekering ook de niet gebruikte reisdagen dekt. Dus niet alleen de annuleringskosten tussen het moment van boeken en vertrek worden vergoed maar ook de kosten wanneer de reis wordt afgebroken. De dagen die u noodgedwongen mist, worden dan ook vergoed. De verzekering is uiterst compleet en kent ook een vergoeding bij vertrek- of aankomstvertraging.
U heeft een heerlijke vakantie in het vooruitzicht. Maar wat als uw geboekte reis niet door kan gaan? Of wat als u halverwege naar huis moet? De Kortlopende Annuleringsverzekering vangt het risico op. Voor uw vertrek én tijdens uw vakantie. Wel zo geruststellend. Allerlei annuleringsredenen zijn standaard verzekerd. En met de Garantie-annulering krijgt u zelfs de gehele reissom terug als u de vakantie niet helemaal heeft kunnen afmaken!
Zoekt u de zon op in Florida, gaat u rondreizen in de Rocky Mountains, winkelen in Minneapolis of cruisen door het Caribisch gebied?. De Europeesche maakt uw verblijf nóg prettiger met de Kortlopende Reisverzekering. Deze verzekering sluit u per reis af. Ideaal als u één of twee keer per jaar op vakantie of zakenreis gaat. U heeft altijd een reisverzekering op maat en u heeft geen eigen risico bij geneeskundige kosten, zoals medicijnen. Onverwachts hulp nodig? Dan is de Europeesche Hulplijn dag en nacht bereikbaar.
U trekt er regelmatig op uit? Een zomervakantie, een stedentrip en op wintersport? Dan weet u als geen ander hoe belangrijk een goede reisverzekering is. Het is immers wel zo prettig dat er op onvoorziene momenten iemand voor u klaar staat. Niet alleen bij financieel ongemak, maar ook met snelle, accurate hulp wanneer u dat nodig heeft. Voor iedereen die er meerdere keren per jaar op uit trekt, is de Doorlopende Vakantiereisverzekering van de Europeesche dé oplossing.